Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Fyris P01

Följ

P01

Följ oss för uppdateringar
Följ
IK Fyris
Fotboll
P01
Träningsmatcher

Match

IK Fyris P-01

1 - 5
Sävja IP Konstgräs plan 1
15 mars 2015
17:00

Bälinge IF

Referat

Referat: IK Fyris P-01 - Bälinge IF

Vi inledde ikväll matchspelet för säsongen 2015 på Sävja IP med en träningsmatch mot Bälinge IF. Efter vinterns många träningar i trånga gymnastikhallar eller på halv- eller kvartsplan på Stenhagens IP var det säkert skönt för killarna att äntligen få lira på fullstor 11-mannaplan.

Det blev en riktigt tuff och jämn premiärmatch mot ett hårt kämpande Bälinge, där vi fick visa prov på vårt fina anfallsspel (trots att det som sagt bara är mitten av mars) och där det var gott om kampmoment och vi fick känna på Bälinges blixtsnabba kontringar och tunga distansskott. Bälinge var väldigt effektiva och gjorde 4 mål mot vårt enda mål snyggt inprickat av Tim W. Fyris avslutade strålande och hade en massiv press mot Bälinges mål de sista 10-15 minuterna, utan att vi lyckades göra fler mål.

En riktigt bra premiärmatch där vi inte riktigt hade turen med oss i de avgörande lägena. Men vi ska känna oss stolta över att vi aldrig gav upp, utan försökte spela vårt spel i 2x35 min och att vi tog över matchen i slutet och pressade våra motståndare.
Vi ledare fick en hel del tips på vad vi kan slipa ytterligare på inför DM-matchen mot Sigtuna måndagen den 23 mars.

Ha en bra vecka!
Kom ihåg veckans träningar, tisdag (Hågadal), onsdag (IP) och lördag (Katte).

Hälsningar,
Rikard, Micke, Peder, Tobias och Tomas.